Aico AS har gjennom sine 41 år i basseng bransjen fått en meget høy kompetanse. Selskapet er lokalisert i Bergen like ved Flesland.

Vi utfører og levere alt av utstyr til alle typer oppgaver/oppdrag som innbefatter med renseteknisk anlegg og utstyr for svømmebasseng, SPA-anlegg, Iskulper og Terapibasseng. Aico prosjekterer og dimensjonerer offentlige og private anlegg. Videre har vi gjennom 18 års erfaring fått en betydelig kompetanse innen rensing av AquaCultur. Aico har prosjektert og utført arbeider for bygging av trenings basseng for hunder og hester.

Oppfølging av kunder med basseng

Enten du er en liten eller stor kunde, privatkunde eller næringslivskunde, legger vi like stor vekt på god oppfølging av deg og ditt basseng.

Bygge nytt svømmebasseng?

Du kan få svømmebasseng både ute og inne, med ulik konstruksjon, fasiliteter og finish. Kontakt oss for å finne ut hva som passer best for deg!

Serviceavtale for private svømmebasseng

Vi hjelper deg med ditt basseng igjennom årene.
Vi tilbyr service avtale.

Du kan velge å ha en service 1 gang i året, hver 6 mnd eller ring oss etter behov.
Hvis ikke bassenget blir riktig vedlikeholdt, kan vannet i svømmebassenget få en rekke mikrober, inkludert bakterier og alger, som kan forårsake helseproblemer som øre-, nese- og halsinfeksjoner.

Vi leverer i hele landet.