Basseng for firma eller offentlig

Siden 1976 har vi spesialisert oss på prosjektering, levering og bygging av svømmebasseng både for det private og det offentlige markedet.

Ingen jobb er for liten og ingen er for stor

Enten du er en liten eller stor kunde, privatkunde eller næringslivskunde, legger vi like stor vekt på god oppfølging av deg og ditt basseng.

Vi prosjekterer og dimensjonerer offentlige og private anlegg. Videre har vi gjennom mange års erfaring fått en betydelig kompetanse innen rensing av AquaCultur.

Aico har prosjektert og utført arbeider for bygging av trenings basseng for hunder og hester.

Utstyr og vedlikehold

Vi utfører og leverer alt av utstyr til alle typer oppgaver/oppdrag som innbefatter renseteknisk anlegg og utstyr for svømmebasseng, SPA-anlegg, iskulper og Terapibasseng.

Vi tilbyr serviceavtaler med for drift av basseng og anlegg
Intervall en gang i halvåret, en gang i året eller sporadisk etter egne ønsker og behov.
Du kan velge å ha en service 1 gang i året, hver 6 mnd eller ring oss etter behov.
Hvis ikke bassenget blir riktig vedlikeholdt, kan vannet i svømmebassenget få en rekke mikrober, inkludert bakterier og alger, som kan forårsake helseproblemer som øre-, nese- og halsinfeksjoner.

Sikkerhet

PoolLock overtrekk gir sikkerhet og beskyttelse for familie, venner og kjæledyr, og bidrar til å forhindre ulykker i tilknytning til bassenget. PoolLock overtrekk holder smuss, blader og rusk bort fra bassenget. Bare lukk dekselet når du ikke bruker bassenget, for å holde det krystallklart. Dekselet reduserer rengjøring og vedlikehold av bassenget.

– Låsbare og barnesikre overbygg med nøkkel

Samtlige overbygg er sertifiserte og godkjente ifølge fransk sikkerhets- og kvalitetsstandard* og omfattes av 3 års materialgaranti.
Alle overbyggmodeller er låsbare og barnesikre. De kan låses raskt opp med nøkkel og oppfyller lovbestemt krav for barnesikkerhet.

Ring oss på +47 55 98 30 30 for en uforpliktende samtale, så hjelper vi deg med alle spørsmål du måtte ha.

Noen av våre kunder