Forleng badesesongen, forenkle vedlikeholdet og spar energi

Med et skyvbart bassengtak forlenger du badesesongen for ditt utendørs basseng og får i tillegg en ekstra oppvarmingkilde på kjøpet – en solrik dag kan temperaturen øke med hele 6-8 grader! Når været ikke er fordelaktig, bader du under tak og kan senere skyve bassengtaket* bort om solen titter fram og du kan bade under åpen himmel. Andre fordeler med bassengtak er redusert energiforbruk og mindre fordamping av vann. Det beskytter mot løv, smuss og surt regnvann, noe som gir en stabil pHverdi i bassenget og reduserer kjemikalieforbruket. Bassengtak oppfyller lovbestemte krav til barnesikkerhet og kan brukes som vintertildekking.

OVERBYGG BESTILT ETTER MÅL MED STOR VALGFRIHET

Vi har 14 forskjellige overbygg å velge mellom i vårt spesialsortiment. Samtlige kan bestilles etter mål, slik at overbygget passer akkurat til dine forutsetninger. Du kan også velge mellom forskjellige farger på profilene. Samtlige RAL-farger kan bestilles mot tillegg i prisen. Våre overbygg bestilt etter mål leveres i ferdigmonterte moduler for enkel installasjon

LÅSBARE OG BARNESIKRE OVERBYGG MED NØKKEL

Samtlige overbygg er sertifiserte og godkjente ifølge fransk sikkerhets- og kvalitetsstandard* og omfattes av 3 års materialgaranti.
Samtlige overbyggmodeller fra Gullberg & Jansson er låsbare og barnesikre. De kan låses raskt opp med nøkkel og oppfyller lovbestemt krav for barnesikkerhet.
* Standard NF P 90 309 omfatter f.eks. både barnesikring og bæreevne for snø. Alle overbygg som er godkjente ifølge standard, kan klare minimum 45 kg/m2 snølast
*Nova Comfort kan bestilles med sølvelokserte (aluminium), antrasittgrå eller hvite profiler uten pristillegg.

 

NOVA COMFORT KLARPLAST

full lengde rails, uten forborede hull!

  • Polykarbonat 3 mm klart
  • Semi-intelligent segment posisjonering, låsbar
  • Anodiserte aluminiums profiler(44/40 mm)
    Et jevnt underlag må være forberedt under rails og begge endevegger, dvs.
    Betongfundament eller steinplater plassert i ballasbed, når du installerer kabinettet.
    Skinnene vil bli montert med 6×60 A / 2 rustfrie skruer og plasseres i 10×60 plast ankere.

 

Spesifikasjonene kan endres uten forhåndsvarsel

Vær oppmerksom på at bæreevne av kabinettet er ikke ubegrenset.
Ved tung snø må kabinettet må rengjøres umiddelbart